Пригоди

Побили охоронців та заволоділи майном фермерського господарства: на Миколаївщині затримали злодіїв

За вчинення грабежу зловмисникам загрожує до десяти років ув’язнення

Цей материал також доступний

21 травня 2024 року до відділення поліції №4 Миколаївського районного управління надійшло тривожне повідомлення від 38-річного охоронця фермерського господарства в одному із сіл Широківської громади.

Вночі на територію господарства проникли невідомі на автомобілі та заволоділи майном, повідомляє пресслужба поліції Миколаївської області.

За словами потерпілого, зловмисники побили його та напарника, відібрали ключі та відчинили складське приміщення звідки викрали редуктори, насоси, електрокабелі, а також особисті речі охоронців, включаючи мобільні телефони. Після скоєння злочину вони зникли у невідомому напрямку.

У ході проведення першочергових розшукових заходів, оперативники кримінального розшуку спільно з фахівцями відділу кримінального аналізу обласного главку поліції та співробітниками відділення поліції №4 Миколаївського райуправління встановили особи зловмисників та їхнє місцезнаходження.

Виявилося, що зловмисниками є мешканці сусідньої громади. Під час невідкладних обшуків у їхньому автомобілі було виявлено награбоване майно. Слідчі затримали злочинців у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Під процесуальним керівництвом прокуратури поліцейські повідомили 29-річному та 31-річному затриманим про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 186 Кримінального кодексу України «Грабіж, вчинений в умовах воєнного стану». Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі до десяти років.

Найближчим часом суд обиратиме запобіжні заходи для затриманих. Паралельно, поліцейські продовжують встановлювати інших учасників злочину. Триває досудове розслідування.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button