Пригоди

"Представся працівником ТЦК": в Одесі чоловік у військовій формі побив 19-річну дівчину милицями

В Одеському ТЦК і СП заявили, що розпочали службову перевірку щодо інциденту

Цей материал також доступний

13 травня 2024 року в Одесі на вулиці Грецькій чоловік у військовій формі, попередньо представившись співробітником ТЦК та СП, побив милицями 19-річну місцеву мешканку Антоніну Токмакову. Про це на своїй сторінці Instagram повідомила постраждала.

За її словами, вона та троє її друзів прийшли в поліцію написати заяву на таксиста, який залив їх перцевим балоном в обличчя. Тоді у відділок зайшов військовий із милицями й представився співробітником ТЦК.

“Під час написання заяви до районного відділу поліції з милицею в руках (важлива деталь) зайшов чоловік у військовій формі. Представився співробітником ТЦК. Він був поруч із поліцейськими в момент оформлення заяви. Потім він вийшов. Після того, як заява була написана, поліція відмовилася нас випускати.

На наше обурення і на зйомку того, що відбувається, відреагували спочатку мовчки, а після хвилин 20 розглядів, поліція відповіла, що я скоїла дрібне хуліганство, хоча в той момент просто хотіла вийти з відділу, а мені перегороджували шлях рукою”, – розповідає дівчина.

На запитання “Що відбувається?”, дівчині відповіли: “Тепер почекаємо ТЦК”.

“Протягом двох годин нас не відпускали з відділу. Приблизно до 11 двох хлопців відпустили ( їм по 19 років). Одного з хлопців відмовилися відпускати. Я відмовилась йти та покидати друга. На той момент це було вже без чверті 12-та.

І ось тут і з’являється чоловік з милицею з початку історії, заводячи за собою ще двох військових. Вони сказали, що мого друга зараз везуть на Канатну 86 «переночувати» і далі «розбиратимуться». Це дослівно. Зрозуміло, як «розбиратимуться»…”.

Антоніна вирішила поїхати разом із хлопцем, на що працівники військкомату спочатку погодилися. Однак після того, як хлопця посадили в авто, дівчину не впустили до машини.

номер авто

Вона почала знімати все, що відбувається. Цієї миті до неї підбіг чоловік у військовій формі й побив її милицею.

Як стверджує постраждала, у неї – два розсічення на голові, численні синці по всьому тілу та забій правого м’яза плеча. Дівчина зняла побої в місцевій лікарні.

довідка

В Одеському ТЦК і СП заявили на своїй сторінці у Facebook, що розпочали службову перевірку щодо цього інциденту.

“У разі виявлення та доказу провини представників ТЦК та СП вони будуть притягнуті до відповідальності”, – йдеться в повідомленні.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button