Пригоди

"Окупанти продовжують активізацію на кордоні Харківщини", - дані Deep Stat

Ситуація продовжує ускладнюватися

Цей материал також доступний

Ситуація продовжує ускладнюватися на Харківському напрямку, про це 12 травня 2024 року повідомляє аналітичний канал Deep State. Зазначається, що російські загарбники просунулись в Красногорівці, біля Володимирівки та окупував Стрілечу, Пильне, Красне, Борисівку, Огірцеве та Плетенівку. Уточнено просування противника у Іванівському та околицях.

Район н.п. Липці: московити фактично зайняли села Стрілеча-Красне-Пильна-Борисівка, вони переходять в червону зону. Окупанти намагаються закріплятися в населених пунктах Мороховець-Олійникове-Лук’янці-Зелене. Тривають бої за Глибоке, яке є останнім н.п. перед основною задачою в тому районі для росіян — зайняти Липці.

Район н.п. Вовчанськ: окупанти зайняли населений пункт Плетенівка та рухають в бік Вовчанська. Намагаються закріпитися в селах Огірцеве-Гатище-Стариця-Бугруватка. Біля останніх двох сьогодні було помічено велику кількість піхоти, тривають бої. Ворог підібрався до північних околиць міста Вовчанськ, намагаються закріпитися, також тривають бої. Наші бійці зустрічають їх вогнем.

“Ворог заводить поступово на нашу територію все більше сил, безперервно заходить піхота, просувається групами до населених пунктів і намагається там закріплятися, насичуватися і продовжувати рух. На підтримці працює техніка в невеликій кількості, артилерія, авіація, а також присутня велика активність БПЛА і РЕБ. Сили Оборони намагаються зупинити ворога, наносять ураження. Необхідно приділити більше уваги цьому регіону і нарешті налагодити комунікацію або ворог матиме ще більший успіх, що призведе до дуже негативних наслідків.

Хоч і головна задача ворога — відведення уваги з інших ділянок, але без введення резервів ситуація може стати вкрай жахливою. Ворог це розуміє і теперішня ситуація все більше змушує Сили Оборони встрягати в цьому районі”, – зазначають в Deep State.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button