Спорт

Український боксер Ломаченко в поєдинку за титул IBF нокаутував абсолютного чемпіона світу Камбососа

Василь нокаутував австралійця в 11-му раунді

Цей материал також доступний

12 травня 2024 року український боксер Василь Ломаченко (18-3, 12 КО) переміг колишнього абсолютного чемпіона світу з Австралії Джорджа Камбососа (21-3, 10 КО) у поєдинку за пояс Міжнародної боксерської федерації (IBF) у легкій вазі.

Поєдинок відбувся в австралійському місті Перт на RAC Arena. Бій завершився достроково – українець нокаутував австралійця в 11-му раунді. Про це повідомляє “Чемпіон“.

Активнішим на старті поєдинку був українець, який з перших хвилин контролював центру рингу. Його суперник намагався відповідати контратаками.

Атаки Ломаченка у перших раундах були влучнішими, Камбосос намагався пробивати по корпусу українця. Ломаченко з кожним раундом збільшував свою перевагу. Василь володів ініціативою та повністю перебоксував австралійця.

За підсумками перших шести раундів тотальна домінація Ломаченка. Його потужні удари досягали цілі. Камбосос намагався відповідати, але йому бракувало влучності.

У 7-му раунді українець відправив суперника на канвас рингу. Джордж зміг піднятися та продовжив бій.

Влучні удари Ломаченка призвели до розсічення на правому оці Камбососа, проте він не здався та продовжив свої комбінації по корпусу Василя.

 Василь Ломаченко
Василь Ломаченко

У чемпіонських раундах Джордж намагався знайти свій шанс в нокауті, відчайдушно завдаючи ударів по Василю. Водночас українець не залишив йому шансів та двічі відправив його в нокдаун в 11 раунді. Після третього падіння австралійця рефері зупинив бій.

Для Ломаченка це був перший бій від травня 2023 року, коли він одноголосним суддівським рішенням програв американцю Девіну Гейні у бою за звання абсолютного чемпіона світу в легкій вазі. Тепер на рахунку 36-річного українця 18 перемог (12 – нокаутом) і 3 поразки на професійному ринзі.

Камбосос зазнав третьої поразки у своїй кар’єрі. Також у послужному списку 30-річного австралійця 21 перемога (10 – нокаутом).

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button