Спорт

Миколаївські шаблісти та рапіристи тріумфально виступили на чемпіонаті України U-23

Вітаємо спортсменів та їх наставників!

Цей материал також доступний

З 7 по 9 травня 2024 року у Києві пройшов чемпіонат України з фехтування U-23. Спортсмени з Миколаєва вразили своїми виступами, завоювавши всі “золоті” та іншші нагороди. Про це 11 травня повідомляляє Миколаївська міська рада.

У особистих змаганнях шаблістів золоті медалі були здобуті миколаївцями Богданом Боговіном та Олександрою Бондар. Срібло виборола Вікторія Коротченко, а бронзові медалі дістались В’ячеславу Дзюбі та Даніїлу Скороходу.

У командних змаганнях миколаївські фехтувальники також показали найкращі результати. Як у дівчат, так і в хлопців, команди з Миколаєва посіли перші місця. У складі команди дівчат виступали Олександра Бондар, Вікторія Коротченко, Володимира Бабенко та Анастасія Цап, а в команді хлопців – Богдан Боговін, В’ячеслав Дзюба, Даніїл Скороход та Євген Олейніков.

Вніс свій вклад в здобутки спортсменів тренерський склад. Вітаємо Артема Скорохода, Юрія Марченка та Анатолія Шлікара з вражаючими результатами підопічних.

Миколаївські рапіристи також очолили список найкращих. Артем Коржовой та Аліна Полозюк вибороли перші місця, Кіра Пронь та Єлізар Дирда стали срібними призерами, а Мілана Степовик посіла 3 місце.

У командних змаганнях рапіристів миколаївські спортсмени знову святкували подвійну перемогу:

  • Золоту медаль завоювали – Артем Коржовой, Максим Коржовой, Єлізар Дирда та Кирило Калачев стали найкращими серед чоловіків. Аліна Полозюк, Кіра Пронь, Мілана Степовик та Марина Петричко – найсильніша жіноча команда.
  • Друга команда хлопців у складі: Микита Асташов, Михайло Гурін, Данііл Ткач та Михайло Лікучов посіла 3 місце.

Тренери спортсменів: Лариса Павленко, Ірина Зикова, Маргарита Сопінська, Ольга Ткач та Ганна Калачова.

Вітаємо переможців їх наставників та бажаємо подальших успіхів у майбутніх змаганнях!

Нагадаємо, раніше ми повідомляли:

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button