Пригоди

Водій Volkswagen з'їхав у кювет на вибухонебезпечній території в Миколаївській області

Піротехніки ДСНС провели обстеження місця події та евакуювали автомобіль

Цей материал також доступний

11 травня 2024 року у Снігурівській громаді Миколаївської області сталась надзвичайна подія, яка знову нагадала про важливість обережності на дорозі. Водій автомобіля Volkswagen Tiguan, їдучи автошляхом Т1505, не впорався з керуванням та допустив з’їзд у кювет, який розташований на потенційно небезпечній вибухонебезпечній території. Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Миколаївській області.

На щастя, водій не постраждав і самостійно залишив безпечну зону, користуючись слідами від авто. Після цього інциденту піротехніки ДСНС провели обстеження місця події та евакуювали автомобіль. Роботи виконувалися ручним способом та за допомогою металодетекторів, які ускладнювалися високою рослинністю, наявністю кущів та дерев.

Це вже не перший випадок, коли транспортні засоби з’їжджають у кювет на цій ділянці дороги. При цьому вздовж дороги розставлені маркувальні позначки про те, що дана ділянка є потенційно небезпечною.

“Шановні громадяни, а також водії! Будьте уважними, особливо якщо ви пересуваєтесь по деокупованих територіях. Уважно дивіться на маркувальні позначки та враховуйте ризики. Ваше життя та здоров’я у ваших руках”, – звертаються до людей представники ДСНС.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button