Пригоди

Прикордонники зупинили "патріотичного" водія з Миколаївщини, що перевозив "ухилянтів"

Цінова політика мандрівки становила 8 тисяч доларів США

Цей материал також доступний

Прикордонники Білгород-Дністровського загону запобігли незаконному переправленню через державний кордон військовозобов’язаних чоловіків. На контрольному пості «Маяки» прикордонний наряд зупинив вантажівку під керуванням 44-річного мешканця Миколаївської області, – повідомили 10 лютого 2024 року на сайті ДПС України.

“Водій всіляко намагався запевнити охоронців кордону у своїх патріотичних намірах та відвернути увагу від «безквиткових» пасажирів. Для цього він одягнув піксельний бушлат та розмістив синьо-жовтий стяг у кабіні транспортного засобу. Однак це не вплинуло на пильність прикордонників. Під час огляду вантажівки охоронці кордону виявили трьох чоловіків. Двоє з них розмістились у спальному відсіку транспортного засобу, а третій зачаївся на підлозі”, – йдеться в повідомленні.

перевозив ухилянтів

Мешканці Чернігівської області, відшукавши в інтернет-мережі послуги з нелегального трансферу до Молдови, отримали відповідні інструкції. Спочатку вони прибули до міста Одеси та дістались автозаправного комплексу, де на них вже очікував водій.

Цінова політика мандрівки становила 8 тисяч доларів США. Половину обумовленої суми вони сплатили, решту повинні були надіслати, перебуваючи вже за кордоном.

За спробу незаконного перетину державного кордону на правопорушників складено протоколи про адміністративне правопорушення.

А перевізнику загрожує кримінальна відповідальність, передбачена ст. 332 ККУ «Незаконне переправлення осіб через державний кордон України».

Транспортний засіб вилучили представники Національної поліції.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Back to top button