Суспільство

Україні вистачить ресурсів ще на два місяці війни, - Арахамія

На фоні складнощів із зовнішнім фінансуванням

Цей материал також доступний

Голова фракції “Слуга народу” Давид Арахамія висловив упевненість в тому, що Україна здатна протистояти викликам війни ще мінімум два місяці без додаткової допомоги з-за кордону. За його словами, країна планує залучити внутрішні ресурси для фінансування нових мобілізаційних заходів на фоні складнощів із зовнішнім фінансуванням.

Арахамія також згадав про нещодавнє рішення Євросоюзу виділити Україні 50 млрд євро на чотири роки, що є значним фінансовим посиленням для країни. Під час свого візиту до США, він став свідком американської підтримки України, хоча в США існують певні внутрішні питання, які потребують вирішення.

Лідер фракції висловив надію на те, що протягом найближчих двох місяців Сполучені Штати затвердять пакет допомоги, який буде спрямований не тільки Україні, але й Ізраїлю та Тайваню. “Ми відчуваємо себе в безпеці, маючи ресурси на найближчі два місяці”, – підсумував Арахамія.

Ця заява з’являється на тлі зростаючих викликів і потреби України у зміцненні своєї обороноздатності та економічної стійкості в умовах триваючого конфлікту.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Back to top button