Суспільство

Генералам Залужному та Буданову присвоєно звання Героїв України

Ця нагорода була вручена у вигляді ордена "Золота Зірка"

Цей материал також доступний

У визнанні беззавітної відданості та вагомого внеску у захист суверенітету та територіальної цілісності країни, президент України Володимир Зеленський відзначив високими державними нагородами двох видатних генералів. Валерій Залужний, який обіймає посаду Головнокомандувача Збройних Сил України, та Кирило Буданов, начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони, отримали звання Героїв України.

Ця честь була вручена у вигляді ордена “Золота Зірка”, що символізує визнання їх заслуг перед державою та народом. Залужному це звання було присвоєно згідно з указом президента №61/2024, а Буданову – за іншим указом, під номером 57/2024. Обоє генералів відзначені за особисту мужність, героїзм і самовідданість у боротьбі за Україну.

Ці нагороди є свідченням великої поваги та подяки від українського народу до своїх захисників, які невпинно працюють на благо країни та її майбутнього. Вони підкреслюють важливість мужності та відданості справі у непростий час, коли Україна бореться за свою незалежність та цілісність.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Back to top button