Суспільство

Скоро в "Дії" з'явиться шанс приєднатися до "Армії дронів" - Оністрат

цікава історія для геймерів

Цей материал також доступний

Андрій Оністрат – банкір,  бізнесмен та блогер, але тепер військовий рекрутер та командир роти ударних безпілотників 68-ї окремої єгерської бригади. Він розповів про набір до пілотного проєкту з цифрового рекрутингу, пов’язаний з операторами БПЛА в  інтерв’ю YouTube-проєкту «Пряма Червона».

“Я зараз займаюся добровільною мобілізацією в армію дронів. Це не тільки геймери. Мова іде про те що невдовзі в “Дії” з’явиться можливість зареєструватися саме в “Армію Дронів”. Потім буде процес навчання, потім фахове навчання, а кращі підуть в найкращі бригади. І всі будуть дронирами не дивлячись на те що є якісь побоювання”. – розповів Андрій Оністрат.

Також він розповів, що вся інфраструктура цього процесу вже вимальована і в Дії все готово. Залишився останній кроки – це обмін інформацією між Дією та Міністерством Оборони.

Військовий зауважив, що це “цікава історія для геймерів”, оскільки вони мають високу реакцію та швидкість клікання.

«Так же дати геймеру автомат і сказати йти штурмувати окоп, або там ми штураманули піди закріпись, зараз по тобі буде летіти артилерія  24 на 7, це трішки недуже», — завершив тему Оністрат.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Back to top button