Пригоди

Заволоділи майже 4,5 млн грн бюджетних коштів на бетонній плитці: підозрюються група осіб одного з товариств Миколаєва

Вирішується питання про обрання запобіжних заходів

Цей материал також доступний

За процесуального керівництва Миколаївської обласної прокуратури повідомлено про підозру групі осіб – власнику, керівнику та працівнику одного з товариств з обмеженою відповідальністю Миколаєва, у заволодінні чужим майном шляхом зловживання службовим становищем, вчиненому за попередньою змовою групою осіб в умовах воєнного стану в особливо великих розмірах (ч.5 ст.191 КК України).

За даними слідства, у 2022 році між товариством та комунальним підприємством Миколаївської міської ради укладено договір про надання послуг з реконструкції дорожнього покриття – трамвайного полотна та прилеглої до нього території у Центральному районі м. Миколаєва.

“Організатор разом із директором товариства та ще однією спільницею, за попередньою змовою, завищили вартість на будівельні матеріали та обсяги виконаних робіт, придбавши бетонну плитку з неякісного матеріалу. Чим завдали міському бюджету збитків на майже 4,5 мільйонів гривень”, – повідомляє Головне управління Національної поліції в Миколаївській області.

Зловмисникам загрожує до дванадцяти років ув’язнення з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна.

Вирішується питання про обрання запобіжних заходів. Триває досудове розслідування.

Досудове розслідування здійснюється СУ ГУНП в Миколаївській області, оперативний супровід – УСР в Миколаївській області Департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції України.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Back to top button