ПригодиСуспільство

Кримський міст не протримається до кінця року, - командувач ВМС України

Олексій Неіжпапа пролив світ на долю Кримського мосту

Цей материал також доступний

У свіжому інтерв’ю з відомим журналістом Дмитром Гордоном, командувач Військово-морськими силами України, віце-адмірал Олексій Неіжпапа, пролив світ на долю Кримського мосту, побудованого росіянами. З його слів, об’єкт, який з’єднує анексований Крим з рештою Росії, не зможе встояти до кінця 2024 року.

Неіжпапа висловився рішуче щодо майбутнього мосту, зазначивши, що час його існування обмежений. Відповідаючи на запитання Гордона, командувач підтвердив, що Кримський міст можна вважати потенційно зруйнованим об’єктом, та поділився, що має на увазі специфічні методи для його нейтралізації.

Він ствердно відповів на запитання, чи можна вважати Кримський міст потенційно “небіжчиком” і додав, що знає, як це зробити.

Ці прямі слова віце-адмірала викликають значний інтерес та спекуляції щодо можливих дій України по відношенню до стратегічно важливої інфраструктурної споруди, що стала символом російської анексії Криму.

Тепер очікування й напруга наростають, адже світ спостерігає, чи стануть слова командувача ВМС України пророчими щодо долі Кримського мосту.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Back to top button