Пригоди

Кокаїн, амфетамін, альфа PVP: миколаївська поліція затримала закладника з Одеси

За скоєне йому загрожує до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна

Цей материал також доступний

За процесуального керівництва окружної прокуратури міста Миколаєва затримано та повідомлено про підозру 21-річному мешканцю м. Одеса у незаконному виробництві, виготовленні, придбанні, зберіганні, перевезенні з метою збуту, а також у незаконному збуті наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів в особливо великих розмірах (ч. 3 ст. 307 КК України). Про це повідомляє 5 лютого 2024 року Миколаївська обласна прокуратура.

Викрили зловмисника оперативники управління по боротьбі з наркозлочинністю, карного розшуку, фахівці кримінального аналізу обласного главку поліції спільно зі слідчими відділення поліції № 1 Миколаївського райуправління.

За даними слідства, підозрюваний прибув до Миколаєва, щоб забрати партію психотропних речовин для подальшого розповсюдження на території Одеської області.

“У зловмисника правоохоронці вилучили понад 500 грамів особливо небезпечних психотропних речовин, які молодик мав намір збувати.

Проведеними оперативними заходами поліцейські встановили, що 21-річний мешканець Одеси прибув до Миколаєва, щоб забрати партію психотропних речовин для подальшого розповсюдження на території сусідньої області.

Під час особистого огляду поліцейські виявили та вилучили у молодика 50 грамів кокаїну, 300 грамів альфа PVP та 160 грамів амфетаміну. Вартість вилученого за цінами «чорного ринку» становить понад пів мільйона гривень.”, – повідомляє Головне управління Національної поліції в Миколаївській області.

Суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави у сумі 900 тис грн.

За скоєне йому загрожує до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Усе вилучене поліцейські направили на експертне дослідження. Нині правоохоронці встановлюють шляхи надходження наркотичних речовин до молодика. Триває досудове розслідування.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Back to top button