Пригоди

Екс-«беркутівці» відмовилися воювати та назвали начальника поліціі «гнидою з Майдана»

В мережі з'явилося відео жвавої дискусії між співробітниками спецпідрозділу поліції

Цей материал також доступний

В мережі з’явилося відео жвавої дискусії між співробітниками спецпідрозділу поліції та заступником керівника Головного Управління Нацполіції у Дніпропетровській області, Володимиром Богонісом. Ситуація набула гостроти, коли колишні члени “Беркуту” відмовилися виконувати накази, висловлюючи своє незадоволення образливими словами.

За словами Сергія Лукашова, екс-начальника Кам’янського відділу поліції, та повідомленнями місцевих медіа, частина цього батальйону переводиться до штурмової бригади “Лють”. Однак, поліцейські не виявляють бажання вирушати на передову, мотивуючи це відсутністю відповідної підготовки та невідповідністю своїх функцій.

У центрі конфлікту – ставлення до обов’язків та взаємне непорозуміння. Богоніс, який прославився своєю бойовою історією 2014-2015 років, зазнає критики від своїх підлеглих, які вважають свої дії під час Майдану захистом країни.

«Частину спецпризначенців цього батальйону переводять до штурмової бригади «Лють».

Але поліцейські зовсім не бажають їхати на фронт. Вони не навчені, воювати повинні військові, а в поліції інші функції. Ну і на відео ще можна почути багато інших «аргументів».

Богоніс бойовий поліцейський, який дійсно воював в 2014-2015 роках, прийшовши в поліцію після Майдана і він спроможний особистим прикладом повести за собою людей.

На його адресу від колишніх беркутівців лунають образи що він «гнида с майдана». І один з поліцейських стверджує що на майдані «Беркут защищал страну!!!»

Щось все це не дуже вкладається в твердження журналістам міністра-психолога Ігора Клименко, що кожен поліцейський готовий захищати Україну», – написав Лукашов.

Поліція Дніпропетровщини поки не публікувала ніяких офіційних заяв щодо вказного конфлікту між поліцейськими.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Back to top button