ПригодиТема дня

П’яна помста: чоловік повідомив про вибухівку в супермаркеті Корабельного району

Реакція екстрених служб була миттєвою

Цей материал також доступний

У Миколаєві сталася тривожна подія, яка виявилася лише зловмисною вигадкою. В поліції Миколаївської області повідомили про затримання чоловіка, який розповсюдив анонімне повідомлення про нібито підготовку вибуху у супермаркеті Корабельного району.

Було близько опівночі, коли на лінію 102 надійшло повідомлення про замінування. Автор заявив про принесену ним селітру та бензин до супермаркету, натякаючи на майбутній вибух. Реакція екстрених служб була миттєвою – на місце негайно прибули спеціалісти, які обстежили об’єкт і прилеглі території. Проте виявилося, що загроза була не більше ніж тривожним вигадом.

Завдяки оперативним діям поліцейських, зловмисник був затриманий. 33-річний мешканець Миколаєва в стані алкогольного сп’яніння, виявлений неподалік від місця інциденту, був доставлений до відділку. Після медичного освідування вміст алкоголю в його крові підтвердив нетверезий стан чоловіка.

З’ясувалося, що причиною такої недоречної поведінки стала образа чоловіка від дій охорони супермаркету, які змусили його залишити приміщення. Тепер перед ним постане відповідальність за створення фальшивої загрози, що може призвести до шести років ув’язнення.

Наразі триває досудове розслідування цієї незвичайної події, яка, на щастя, не переросла у реальну трагедію, але викликала серйозне занепокоєння серед місцевих жителів та служб.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Back to top button