Пригоди

Житель Миколаївщини вкрав у друга виплати за зниклого на війні сина

У селі Казанка Миколаївської області розкрили сумнозвісний випадок зловживання довірою та злочинного обкрадання. 37-річний чоловік, вже відомий своїм кримінальним минулим, був затриманий за викрадення значної суми грошей з банківської картки свого 60-річного знайомого, якому виплачували кошти за безвісно зниклого на війні сина.

Згідно з повідомленнями прокуратури та поліції Миколаївщини, зловмисник не лише вкрав картку, але й обійшов системи безпеки, перевівши 220 тисяч гривень на свій особистий рахунок через мобільний банкінг. Перш ніж повернути картку на місце, він також зняв 30 тисяч гривень готівкою.

Правоохоронці висунули зловмиснику звинувачення за кількома статтями Кримінального кодексу України, у тому числі за крадіжку в умовах воєнного стану, несанкціоноване втручання в роботу інформаційних систем та легалізацію майна, одержаного злочинним шляхом. Новобузький районний суд визначив для підозрюваного запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на 60 діб з можливістю внесення застави у розмірі 151 тисячі гривень.

Справа ще не закрита, досудове розслідування продовжує вивчати всі обставини цієї болісної історії, яка зробила ще одну рану в серцях жителів Казанки.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Back to top button