ПригодиТема дня

У Миколаєві викрито масштабну порностудію: дівчат змушували оголятися за 2 тисячі доларів на місяць

47-річна мешканка міста стала ініціаторкою створення міжрегіональної онлайн-порностудії

Цей материал також доступний

Миколаївська обласна прокуратура інформує про направлення до суду кримінальної справи проти чотирьох жительок Миколаєва. Жінок звинувачують у створенні та розповсюдженні порнографічного контенту з метою комерційного збуту, а також у злочинах, пов’язаних з торгівлею людьми, відповідно до статтей 301 та 149 Кримінального кодексу України.

За даними слідства, 47-річна мешканка міста стала ініціаторкою створення міжрегіональної онлайн-порностудії. До своєї злочинної діяльності вона залучила двох жінок, 41 та 44 років, які виконували функції адміністраторів, та ще одну жінку 45 років – так звану «вебмодель».

організаторка онлайн-порностудії

Зловмисниці з метою експлуатації в ролі вебмоделей на інтернет-сайті вербували дівчат, яких підшукували серед таких, що через життєві обставини були готові виконувати їхні вказівки, та, користуючись їхнім уразливим станом, нараховували заробітну плату, яка є значно меншою від фактично нарахованої на сайті.

Для ведення своєї незаконної діяльності, вони орендували офісні приміщення, які оснащували необхідним інтер’єром, комп’ютерною технікою, веб-камерами та інтернетом. У прямому ефірі вебмоделі виконували інтимні покази, отримуючи за це грошові винагороди.

За інформацією прокуратури, кожна залучена дівчина могла заробити до двох тисяч доларів на місяць, тоді як організаторка проекту отримувала близько 400 тисяч гривень прибутку щомісяця. За злочинну діяльність учасницям цієї схеми загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на термін до 12 років, можлива також конфіскація майна.

Досудове розслідування проводилося Службою управління Національної поліції Миколаївської області, а оперативний супровід здійснювало управління міграційної поліції регіонального Головного управління.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Back to top button