Пригоди

Трагічний день у Миколаєві: Дві жінки постраждали у ДТП на перехрестях

Миколаївські вулиці стали місцем двох жахливих дорожньо-транспортних пригод цього четвергового ранку. Перша аварія сталася на перехресті Пушкінської та Великої Морської. Сідельний тягач Renault Magnum, рухаючись по Великій Морській, збив жінку, яка користувалася регульованим пішохідним переходом. Від удару 37-річна потерпіла отримала травми та була негайно госпіталізована. Світлофор на перехресті функціонував без збоїв, та це не вберегло пішохода від наїзду.

Про це повідомляє кореспондент «Новин-N»

Другий інцидент відбувся на перетині Потьомкінської та Малої Морської. Там автомобіль Kia Ceed, що рухався з боку вул. Маріупольської, збив жінку на нерегульованому пішохідному переході. Постраждала отримала серйозні травми, включаючи пошкодження ноги та обличчя. Її стан наразі уточнюється медиками лікарні швидкої медичної допомоги.

В обох випадках аварії призвели до значних заторів на дорогах, особливо через великовантажний транспорт, що прямував з боку Варварівського мосту. На щастя, рух на перехрестях вдалося частково нормалізувати, але питання безпеки на дорогах залишається відкритим.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Back to top button