Пригоди

Скандал у Миколаївській військовій частині: незаконні виплати на мільйон гривень

На території Миколаївської області розгортається великий корупційний скандал. Стало відомо, що високопоставлений офіцер військової частини підозрюється у великомасштабному зловживанні державними коштами.

За інформацією, оприлюдненою Державним бюро розслідувань, начальник штабу однієї з військових частин у період з березня по липень минулого року нібито проводив незаконні фінансові маніпуляції. Йдеться про нарахування додаткових виплат 10 підлеглим військовослужбовцям, які, як стверджувалося, виконували спецзавдання на передовій.

Однак, як з’ясувалося під час розслідування, ці особи насправді не брали участі в бойових діях. Що більше, деякі з них навіть не виконували своїх безпосередніх обов’язків у зазначений період без належного обґрунтування.

Ця недбалість, а можливо й цілеспрямовані дії посадовця призвели до того, що з державного бюджету було неправомірно виплачено суму, що наближається до одного мільйона гривень. Розслідування у справі триває, і громадськість чекає на офіційні результати та відповідні правові заходи.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Back to top button