Пригоди

Пенсіонер влаштував дебош у черзі в миколаївській поліклініці

У миколаївському центрі первинної медико-санітарної допомоги № 2 відбувся кричущий інцидент. Пенсіонер, очікуючи на прийом лікаря, розпочав конфлікт, який швидко переріс у відкритий скандал.

За інформацією кореспондента “Новин-Н“, причини гніву чоловіка не були зрозумілі – чи то через затримку прийому, чи неприязнь до інших пацієнтів. Пенсіонер не тільки голосно висловлював своє невдоволення, але й заблокував доступ до кабінету лікаря, створюючи перепони для інших пацієнтів і медпрацівників. Ситуація загострилася, коли чоловік почав погрожувати використанням пістолета, який нібито мав при собі.

Персонал клініки негайно викликав поліцію. Правоохоронці, які прибули на місце, змогли заспокоїти розлюченого пенсіонера. Він пояснив свою поведінку раптовим вибухом емоцій та пообіцяв утриматися від подібних дій у майбутньому.

Лікар, який вийшов до учасників конфлікту, заявив, що прийом все одно відбудеться. Він заспокоїв пенсіонера, запевнивши, що готовий вислухати його скарги та надати необхідну допомогу. Цей інцидент став черговим свідченням напруженості у сфері охорони здоров’я, де черги та виснаженість медперсоналу часто призводять до конфліктних ситуацій.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Back to top button