Суспільство

"Дрони, а не плитка": в Миколаєві пройшла чергова акція «Гроші на ЗСУ»

Традиційно ніхто із чиновників мерії з активістами не зустрівся

Цей материал також доступний

Вже третій місяць триває у Миколаєві безстрокова акція “Гроші для ЗСУ”. Незважаючи на холодну погоду, близько двох десятків активістів традиційно зібралися на Соборній площі міста, у суботу 20 січня 2024 року. Більшість учасників пікету тримали в руках плакати із критикою міської влади та з вимогою виділення грошей на ЗСУ, – повідомляє nikpravda.

За традицією, що вже склалася, миколаївці вшанували пам’ять загиблих за незалежність України хвилиною мовчання та виконали Гімн України.

Спікери акції доповіли про виконану за минулий тиждень роботу та запросили активістів взяти участь у заході, присвяченому Дню Соборності України. А вже 24 січня монопікетники організовано відвідають виставу Дніпровського театру “Всупереч” на тему теперішньої війни.

Традиційно ніхто із чиновників мерії з активістами не зустрівся. Потім учасники акції  пройшли організованою ходою від Соборної площі, Соборною вулицею до Центрального проспекту.

Пікетувальники скандували патріотичні гасла та речівки з критикою міської влади. Основне гасло було: “Дрони, а не плитка”.

На всьому шляху городяни підтримували пікетувальників схвальними вигуками та жестами підтримки.

Традиційно після закінчення ходи учасники акції вишикувалися з плакатами вдоль Центрального проспекту. Варто зазначити, що більшість транспорту, що проїжджало, вітало їх сигналами клаксонів.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Back to top button