ПригодиТема дня

Двоє загинули: в Корабельному районі люди отруїлися чадним газом через порушення з встановлення витяжок

Про це повідомили в Миколаївській філії «Газмережі»

Цей материал також доступний

У Миколаєві (в Корабельному районі) від отруєння чадним газом загинуло двоє людей. Рідні загиблих занепокоїлись, що ніхто не виходить на зв’язок декілька днів. Потрапити до будинку по вул. Лиманській рідні змогли 14 січня 2024 року. Про ситуацію до Миколаївської філії «Газмережі» рідні загиблих повідомили 15 січня, – передає пресслужба філії.

Раніше повідомлялося:
У Миколаєві двоє людей отруїлись чадним газом

Під час обстеження житлового помешкання, фахівці АДС виявили значні порушення з встановлення витяжок у приміщеннях, де розташовані газові прилади для обігріву помешкання, а також несправну автоматику у газовому котлі.

“Нагадуємо, що перш ніж запалити котел, потрібно перевірити чи надходить у приміщення повітря. Найкраще, аби була привідкрита кватирка, а з-під дверей був притік повітря. Суворо заборонено встановлювати примусові витяжки чи електричний вентилятор у вентиляційний канал, який здатний створити зворотну тягу і чадний газ потрапить до приміщення.

Газ вибухонебезпечний, тому найменше порушення правил може призвести до вибуху, пожежі, отруєння та руйнування.

Стежте за роботою обладнання та вчасно слідкуйте за технічним станом ваших газових пристроїв. Бережіть себе та рідних!”,  – зазаначили в компанії.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Back to top button