Пригоди

Поліцейські викрили молодика за підозрою у вчиненні серії крадіжок із магазинів у Миколаєві

За скоєне йому загрожує до восьми років ув’язнення

Цей материал також доступний

Про те, що у вечірній час доби вчиняються крадіжки із магазинів та закладів у декількох мікрорайонах обласного центру до Миколаївського райуправління поліції повідомляли місцеві підприємці. Потерпілі заявляли, що з касових апаратів у закладах зникали гроші або гроші разом із конструктивними частинами касового обладнання та чеками, а також банківські картки та інше майно.

Про це повідомляє 16 січня 2024 року відділ комунікації поліції Миколаївської області.

За вказаними фактами слідчі відкрили кримінальні провадження за ч. 4 ст. 185 КК України та почали досудове розслідування. Аби встановити особи фігурантів та затримати їх поліцейські управління карного розшуку, аналітики кримінального аналізу обласного главку поліції, слідчі та оперативники Миколаївського райуправління провели низку розшукових та слідчо-оперативних заходів, у тому числі і аналіз записів камер відеоспостереження системи «Безпечне місто». У результаті проведеного комплексу поліцейських заходів правоохоронці з’ясували, що до скоєння крадіжок грошей причетна одна і та ж сама людина, згодом зловмисника поліцейські розшукали та затримали.

“Причетним до скоєння серії крадіжок виявився 22-річний молодик. Чоловік раніше вже неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за майнові злочини та нині є обвинуваченим у судах Херсона та Одеси”, – йдеться в повідомленні.

крадіжка

Фігуранта слідчі затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу та за процесуального керівництва окружної прокуратури Миколаєва повідомили йому про підозру за крадіжки, вчинені в умовах воєнного стану (ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України). Підозрюваному загрожує до восьми років ув’язнення.

Сьогодні суд обрав йому запобіжний захід у вигляді арешту без можливості внесення застави.

Наразі правоохоронці перевіряють причетність молодика до вчинення аналогічних злочинів на території Миколаєва. Досудове розслідування триває.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Back to top button