Пригоди

Поїхала до хлопця – поліцейські розшукали 13-річну втікачку з Корабельного району в Одесі

Зі слів дівчини, у нею з матір’ю виник конфлікт, після чого вона втекла з дому

Цей материал також доступний

Повідомлення про зникнення 13-річної дівчинки надійшло ввечері 13 січня 2024 року до відділення №3 (Корабельного ВП) Миколаївського районного управління поліції від її матері. Зі слів заявниці, донька ще вдень 12 січня пішла з дому та не повернулася, і, ймовірно, могла поїхати до Одеси. Про це повідомляє 14 січня відділ комунікації поліції Миколаївської області.

На пошуки дівчини одразу були задіяні оперуповноважені відділення поліції та співробітники поліції сусідньої області.

У результаті вжитих заходів упродовж декількох годин правоохоронці встановили місцезнаходження розшукуваної. Зʼясувалось, що дівчина перебуває у свого знайомого хлопця у Одесі. Зі слів втікачки, у нею з матір’ю виник конфлікт, після чого вона зі своїм товаришем, який на той момент гостював у них, поїхали до сусідньої області, де він проживає.

Поліцейські провели з дівчиною профілактичну бесіду про неприпустимість такої поведінки, пояснили чим міг обернутись необдуманий вчинок, та передали матері.

“Шановні громадяни, у разі зникнення дитини негайно звертайтесь до найближчого відділення поліції або на спецлінію 102”, – йдеться в повідомленні.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Back to top button