Пригоди

Пиячили разом: під час сварки "товариш" зарізав 39-річного миколаївця

Зловмиснику загрожує до 15 років ув’язнення

Цей материал також доступний

Ввечері 12 січня 2024 року до Миколаївського районного управління поліції надійшло повідомлення від місцевої мешканки про те, що у квартирі брата вона виявила його скривавлене тіло. Про це повідомляє 13 січня відділ комунікації поліції Миколаївської області.

Зі слів заявниці, брат упродовж тривалого часу не виходив на зв’язок, саме тому вона вирішила навідатись до нього. Судово-медичний експерт, оглянувши тіло померлого, зафіксував ножові поранення грудної клітини, та що смерть чоловіка, за попередніми даними, настала не менше тижня тому.

“У ході проведення слідчо-оперативних та розшукових дій поліцейські з’ясували обставини злочину та причетну до вбивства особу. Зловмисником виявився 43-річний товариш господаря квартири. 3 січня чоловіки разом розпивали алкоголь та посварились. У ході конфлікту зловмисник декілька разів вдарив ножем у груди товариша та покинув квартиру. Від отриманих тілесних ушкоджень 39-річний чоловік помер на місці”, – йдеться в повідомленні.

Фігуранта поліцейські доставили до райуправління поліції, де слідчі затримали його в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За процесуального керівництва прокуратури слідчі оголосили затриманому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України «Умисне вбивство».

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 15 років. Найближчим часом суд обиратиме підозрюваному запобіжний захід. Слідство триває.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Back to top button