Пригоди

Вилучено біля 100 кг наркотиків, 245 кг вибухівки... За рік миколаївські поліцейські розкрили понад 5 тисяч злочинів

Понад 3210 тяжких та особливо тяжких злочинів. ВІДЕО

Цей материал також доступний

29 грудня 2023 року керівник поліції Миколаївської області Сергій Махно зустрівся із представниками ЗМІ, щоб розповісти про ключові безпекові проєкти, напрацювання та основні напрямки діяльності управління поліції упродовж року, а також поділитись завданнями на наступний період для себе та усього особового складу.

Полковник поліції зазначив, що з початку року поліцейські Миколаївщини відреагували на понад 150 тисяч викликів, розкрили 5429 злочинів, з них понад 3210 тяжких та особливо тяжких. За звітний період правоохоронці задокументували злочинну діяльність 14 організованих злочинних груп і злочинних організацій, викрили більше 750 наркозлочинів та вилучили понад 98 кг наркотичних речовин, перекрили понад 254 канали збуту наркотиків та психотропів.

За 12 місяців викрили 230 кримінальних правопорушень у сфері незаконного обігу зброї, боєприпасів та вибухових речовин. Встановили 193 особи, причетних до вчинення злочинів цієї категорії, та розслідували 184 кримінальні правопорушення. З незаконного обігу вилучили 205 одиниць вогнепальної зброї, у тому числі 40 гранатометів, більше 670 гранат, понад 245 кг вибухівки та більше 48 тисяч набоїв різного калібру.

Очільник обласного главку поліції зауважив, що реагування на звернення громадян, оперативне розкриття злочинів та якісне розслідування, боротьба з організованою злочинністю, протидія шахрайствам та наркозлочинності, а також незаконному обігу зброї, боєприпасів та вибухових речовин є пріоритетом у роботі миколаївських правоохоронців. Саме тому посилення поліцейської присутності у громадах та впровадження інших безпекових проєктів, які вже дають позитивні результати, тільки набиратимуть обертів.

На завершення зустрічі начальник поліції Миколаївщини Сергій Махно зазначив, що особлива увага його, як керівника, зосереджена на якісному реагуванні поліцейських на повідомлення громадян про злочини, правопорушення та інші події, а також на постійному вдосконаленні професійних навичок особового складу, дисципліні та законності.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button