Пригоди

П'яна сварка: в Миколаєві чоловік пирнув товариша ножем

Правоохоронці затримали зловмисника

Цей материал також доступний

11 грудня 2023 року до відділення поліції №1 Миколаївського районного управління надійшло повідомлення про те, що у ході конфлікту між двома чоловіками, один із його учасників отримав ножове поранення. Про це 12 грудня повідомив відділ комунікації поліції Миколаївської області.

На місце події оперативно прибули патрульні, слідчо-оперативна група, слідчі слідчого управління, оперативники та криміналісти обласного главку поліції.

У ході слідчо-оперативних заходів поліцейські з’ясували, що 38-річний потерпілий та його 31-річний знайомий разом вживали алкогольні напої. Згодом між чоловіками виникла сварка, в ході якої зловмисник завдав товаришу удару ножем. З місця події чоловіка забрала швидка. Нині його стан розцінюється як тяжкий.

Правоохоронці затримали зловмисника (який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності) в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України.

З місця події поліцейські вилучили знаряддя злочину — ніж та направили на експертне дослідження”, – йдеться в повідомленні.

За вказаним фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 121 КК України «Умисне тяжке тілесне ушкодження», санкцією якої передбачено покарання у вигляді ув’язнення строком до восьми років.

Нині слідчі повідомили фігуранту про підозру у вчиненому злочині. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу підозрюваному.

Процесуальне керівництво у вказаному кримінальному провадженні здійснює Окружна прокуратура міста Миколаєва.

Слідство триває.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button