КультураСуспільство

У Миколаєві відкрили благодійну фотовиставку військового Михайла Митрохіна

Роботи присвячені красі мальовничої Миколаївщини. ФОТО

Цей материал також доступний

1 грудня 2023 року у Центральній міській бібліотеці ім. М.Л. Кропивницького розпочала роботу дебютна виставка світлин військовослужбовця Михайла Митрохіна «Carpe diem». Про це 4 грудня повідомили в Миколаївській міській раді.

Виставка носить благодійний характер. Всі зібрані від продажу фоторобіт кошти спрямують на придбання автівок бригаді, в якій служить військовослужбовець.

На початку 2023 року Михайло Митрохін отримав поранення. Далі – тривале лікування й реабілітація. Повідомили у бібліотеці. Життя різко змінилося. На заміну метушні й поспіхові прийшли спокій та переосмислення моменту. Саме так мимовільне захоплення фотографією переросло у щось більше.

Автор захоплюється макрофільмуванням. Перші свої світлини він зробив мобільним телефоном. Згодом придбав фотокамеру. Представлені в експозиції роботи присвячені красі мальовничої Миколаївщини.

“Природа оточувала, на неї і звернув увагу. А так, щоб думка якась була, то ні, спонтанно все відбулося. Для мене це взагалі щось нове. Я досі не розумію, як це все сталося”, – констатує Михайло Митрохін.

Користуючись нагодою, радник міського голови, військовослужбовець Артем Кривцов з нагоди Дня волонтера вручив грамоти та подяки від Олександра Сєнкевича директорці Центральної міської бібліотеки ім. М.Л. Кропивницького Інзі Хоржевській та майстриням культурно-мистецької асоціації «Арт-спокуса».

Читайте новини першими

Связанные статьи

Back to top button