Пригоди

У Миколаєві тролейбус після зіткнення з Opel з'їхав на обочину: є постраждалий

У тролейбусі пасажирів не було

Цей материал також доступний

19 листопада 2023 року, приблизно о 04:30, на перехресті вулиць Пушкінська та Нікольська у Миколаєві сталась дорожньо-транспортна пригода за участі автомобіля Opel Astra та тролейбуса. Внаслідок зіткнення транспортних засобів 69-річний водій автомобіля Opel Astra отримав тілесні ушкодження. Водій тролейбусу не постраждав, пасажирів в транспортному засобі не було, – повідомили в поліції.

Слідчі кваліфікували подію за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 286 КК України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами». Правоохоронці з’ясовують усі обставини автопригоди.

ДТП з тролейбусом 19.11.2023

Тролейбус їхав вул. Пушкінською (з боку вул. Великої Морської у напрямку вул. Адміральської). На перехресті навперейми тролейбусу виїхав «Опель», що рухався вул. Нікольською (з боку вул. Фалєєвської у напрямку вул. Артилерійської). Після удару водій тролейбуса різко змінив траєкторію руху та вилетів на тротуар, збив рекламний сітілайт та в’їхав на територію скверу біля школи. Водія «Опеля» з місця пригоди забрала “швидка”, – передають «Новини-N».

Зранку на місці аварії працює аварійна бригада «Електротрансу», яка намагається витягнути тролейбус, що застряг у сквері, на проїжджу частину.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button