Пригоди

На Миколаївщині чоловік заволодів чужим автомобілем та втікав від поліції

Потерпілий припаркував авто поблизу супермаркета у Новій Одесі, залишивши у замку ключі

Цей материал також доступний

До відділення поліції № 6 Миколаївського райуправління звернувся місцевий мешканець із повідомленням про те, що декілька хвилин тому невідома особа викрала його пікап Toyota Hilux, про що повідомляє Відділ комунікації поліції Миколаївської області.

Заявник розповів, що транспортний засіб він припаркував поблизу супермаркета у Новій Одесі, залишивши у замку ключі. На розшук транспортного засобу були орієнтовані усі патрульні наряди поліції області. За наявною інформацією, викрадений автомобіль направлявся у Вознесенський район.

Згодом поліцейський офіцер громади та співробітники сектору реагування патрульної поліції Вознесенського райуправління виявили викрадений транспортний засіб неподалік Вознесенська. Однак водій-викрадач проігнорував вимоги співробітників поліції зупинитись, розвернувся, пошкодивши службовий автомобіль ПОГівця, та попрямував у напрямку Нової Одеси, де і був зупинений та затриманий правоохоронцями.

Зловмисником виявився 37-річний мешканець села Троїцьке Миколаївського району, який пояснити своїх протиправних дій не зміг.

Слідчі затримали його в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За погодженням із прокуратурою затриманому слідчі оголосили про підозру за ч. 1 ст. 289 Кримінального Кодексу України «Незаконне заволодіння транспортним засобом». Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі до п’яти років.

Найближчим часом суд обиратиме підозрюваному запобіжний захід.

Досудове розслідування триває.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button