Суспільство

Новим керівником поліції Миколаївської області став Сергій Махно

Він до цього був начальником управління карного розшуку столичної поліції

Цей материал також доступний

Сьогодні, 13 жовтня, Голова Національної поліції України генерал поліції третього рангу Іван Вигівський представив нового начальника ГУНП в Миколаївській області – полковника поліції Сергія Махна, який до цього він був начальником управління карного розшуку столичної поліції.

Очільник відомства повідомив, що попередній керівник поліції області Сергій Шайхет відтепер очолюватиме Департамент міграційної поліції Національної поліції України, повідомляє Відділ комунікації поліції Миколаївської області.

“Цей регіон залишається для мене близьким і важливим. Я прекрасно розумію, що рік від повномасштабної війни Миколаїв потерпав від щоденних обстрілів, я знаю, як виснажені тут мешканці, — зазначив Іван Вигівський. – Я дякую всьому особовому складу, кожному співробітнику поліції Миколаївщині за стійкість та витримку, всі разом з силами безпеки і оборони та мешканцями відстояли місто, зупинили ворога і не дали йому прорватись далі”.

Іван Вигівський
Іван Вигівський

Голова НПУ наголосив на основних приорітетах роботи, а також зауважив, що історія вже продемонструвала, яким стратегічним є Миколаївський регіон і наскільки важлива безпека на вулицях. А відтак закликав владу долучитися до реалізації важливих проєктів, як-от встановлення камер на вулицях міста в рамках проєкту “Безпечна країна”, “Безпека освітнього середовища” та розвиток проєкту “Поліцейський офіцер громади”.

Новий очільник поліції області Сергій Махно підкреслив важливість і готовність подальшої взаємодії з органами місцевого самоврядування, правоохоронними відомствами та силами безпеки і оборони країни заради забезпечення правопорядку і безпеки у громадах.

Сергій Шайхет, який понад три роки очолював поліцію Миколаївщини, подякував колективу за витримку, професіоналізм і цілодобову службу.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button