Суспільство

В Миколаєві представлять нового начальника обласної поліції, що прийде на зміну Сергію Шайхету

Шайхета наразі чекає підвищення

Цей материал також доступний

Керівництво Національної поліції України підготували заміну начальнику Головного управління Нацполіції у Миколаївській області Сергію Шайхету, про що виданню ПН повідомили власні джерела у поліції. Нового керівника поліції Миколаївщини керівник НПУ Іван Вигівський планує представити колективу в п’ятницю, 13 жовтня.

Прізвище нового начальника ГУ Нацполіції поки тримають у секреті. Але ряд співрозмовників ПН серед представників поліції називають декілька імен претендентів на цю посаду: начальника управління карного розшуку столичної поліції Сергія Махно, заступника начальника ГУНП в Одеській області – начальника кримінальної поліції Артура Гаспарова, ексначальника ГУНП у Сумській області (до того і в Миколаївській) Олександра Анохіна, заступника начальника ГУНП в Полтавській області – начальника кримінальної поліції Євгена Нестеренка. Останні троє раніше вже займали керівні посади у поліції Миколаївщини.

Варто додади, що в цей же день планують представити також нового керівника поліції Дніпропетровщини. А в четвер, 12 жовтня, Іван Вигівський вже представив нового керівника поліції Вінниччини — полковника поліції Юрія Пархоменка, повідомили на сайті відомства.

Наразі ГУ Нацполіції у Миколаївській області очолює Сергій Шайхет, якому недавно Президент України Володимир Зеленський присвоїв звання генерала поліції третього рангу. На посаду начальника ГУНП у Миколаївській області Сергій Шайхет був призначений у липні 2020 року. За інформацією ПН, наразі його чекає підвищення.

Нагадаємо, на початку березня минулого року начальник Департаменту патрульної поліції Євген Жуков (“Маршал”) заявив, що Сергій Шайхет на початку повномасштабного вторгення поїхав з Миколаївської області.

В свою чергу Шайхет опублікував спочатку відео, заявивши, що знаходиться на робочу місці і назвав заяву “Маршала” фейком. Пізніше він опублікував переписку з головою ОВА Віталієм Кімом як підтвердження, що в перші дні він перебував на робочому місці.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button