Пригоди

Сам повідомив в поліцію: мешканець Корабельного району "по п'яні" вбив свою тітку

Він побив її під час сварки

Цей материал також доступний

Вранці 9 жовтня 2023 року до відділення поліції №3 (Корабельного ВП) Миколаївського райуправління надійшло повідомлення від 58-річного чоловіка, про те, що він виявив труп своєї тітки, про що повідомляє Відділ комунікації поліції Миколаївської області.

Зі слів заявника, напередодні між ними сталась сварка. У ході проведення першочергових слідчих дій, поліцейські встановили, що ввечері 8 жовтня 58-річний чоловік, перебуваючи у нетверезому стані, посварився із 80-річною родичкою, за якою доглядав та мешкав на одному подвірї. Під час конфлікту фігурант побив стареньку, а зранку виявив пенсіонерку мертвою та сам повідомив про подію у поліцію.

За вказаним фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 КК України “Умисне вбивство”. 58-річного фігуранта поліцейські затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Нині зловмиснику повідомили про підозру та вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу. За скоєний злочин йому загрожує до 15 років позбавлення волі.

Триває досудове розслідування.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button