Пригоди

16-річна дівчина намагалася втопитися - її врятували поліцейські

Побачивши правоохоронців, дівчинка в одязі стрибнула у воду та крикнула їм, щоб вони не наближались, інакше піде на глибину і втопиться

Цей материал також доступний

У Первомайському районі поліцейські врятували дівчину, яка намагалася втопитися, про що повідомив начальник Головного управління Національної поліції у Миколаївській області Сергій Шайхет, опублікувавши відповдне відео.

За словами Шайхета, 11 вересня 2023 року надвечір до поліції Первомайщини надійшло повідомлення від жінки про те, що вранці поїхала до школи у сусіднє село її 16-річна донька Світлана, однак додому не повернулася. Поліцейські одразу розпочали пошуки, і вже через деякий час помітили дівчину біля водойми в Арбузинській громаді.

Побачивши правоохоронців, дівчинка в одязі стрибнула у воду та крикнула їм, щоб вони не наближались, інакше піде на глибину і втопиться, бо не вміє плавати. Поліцейські намагались заспокоїти дівчинку та вмовити вийти її із води, але вона відмовлялась і все далі заходила у воду. Тоді поліцейські вирішили не гаяти часу та, підібравши слушний момент, кинулися у воду, аби не допустити непоправного та врятувати.

На щастя, зараз з дівчинкою все добре.

Правоохоронці провели профілактичні бесіди з батьками і з Світланою та встановлюють причини, які спонукали її до такого вчинку.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button