ПригодиСуспільство

"Ми втримали місто, щоб воно не вимерло", - директор "Миколаївводоканалу" про низьку якість води у кранах

Без води містяни би виїхали з Миколаєва. ВІДЕО

Цей материал також доступний

Завдяки спільним зусиллям міської та обласної влади в Миколаєві вдалось вирішити питання з водопостачанням, без чого місто вимерло би. Про це в програмі “Діалог” на телеканалі “МАРТ” заявив директор комунального підприємства “Миколаївводоканал” Борис Дуденко.

“Я частково розумію незадоволення містян якістю води. Ніхто не приховує, що сьогодні дійсно вода технічна, результат дії солоної води призводить до тих публікацій, які з’являються в пресі, коли біжить жовта вода, коли біжить зелена вода. Я також живу в багатоквартирному будинку, і в мене також однакова система, як в усіх, я також спостерігаю той чи інший колір, я також спостерігаю той чи інший присмак і так далі. Але я хочу нагадати, що в країні війна, ворог проти нас застосував вид нової зброї — залишити місто Миколаїв без води. Я вважаю, що ми справились з цим питанням разом з мерією і обласною військовою адміністрацією, і ми врятували місто. Ми втримали місто від того, щоб воно не вимерло, тому що ми розуміємо, що без води життя не існує. Незважаючи на це, ми подаємо воду, нею сьогодні можна користуватись. Я користуюсь цією водою для всіх господарсько-побутових потреб, для гігієни, я нею чищу зуби, а для приготування їжі та пити її заборонено”, – додав він.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

  1. Бориска всегда был 3,14здуном ещё тем... Он думает, что у людей память короткая или все вокруг тупые. Спаситель города нашёлся, твою м... А где же ты был, когда люди в очередях стояли часами за привозной водой? Причём, привозили из других регионов. Мылись дождевой водой и канализацию смывали той водой, которую сами и носили. А если бы не смывали, что бы с ней стало?... А ведь воды в городском водопроводе с 12 апреля 2022г не было почти два месяца, ВООБЩЕ НИКАКОЙ !!! "Ми втримали місто від того, щоб воно не вимерло, тому що ми розуміємо, що без води життя не існує." Бл...ь, какой цинизм... У людей пропали сантехника, бытовая, водопроводы в некоторых домах, в частном секторе от такой воды пропали все огороды и т.д., но вы обязаны платить, т.к. вода поставляется, и не важно, что с перебоями и [censored] качества. И оно ещё позволяет себе мурчать о том, что тоже так живёт... Мр...зь... Да за откаты, которые ты имеешь на замене трубопроводов и пр. можно себе позволить менять посудомоечную машину (даже вместе с посудомойкой) хоть каждый день. Думаю, что в скором времени найдётся юридически грамотный чудак, который создаст прецедент, подав на водоканал исковое заявление в суд о возмещении материального ущерба, нанесённого вследствии использования "живой воды" из водопровода. Вот тогда и посмотрим, кто и кому будет должен.... :)))

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button