Суспільство

У Миколаєві французький архітектор створить концепцію міського скверу

Проєктні роботи проводяться без залучення бюджетних коштів

Цей материал також доступний

Миколаївська міська рада підписала меморандум про співпрацю з французьким архітектором, головою французького бюро Martin Duplantier Architectes Мартеном Морісом Анрі Дюплантьє, який має створити концепцію скверу у центрі міста. Про це повідомив заступник директора департаменту архітектури та містобудування Євген Поляков на своїй сторінці у Facebook.

“Мартен є одним із тих небайдужих архітекторів, хто готовий допомогти у відбудові міста шляхом створення та втілення сучасних проєктних рішень на його території. Архітектором була обрана локація площею більше ніж 9 тисяч квадратних метрів – сквер вздовж проспекту Героїв України в Центральному районі міста, що розташований поблизу житлових будинків № 17, 19. Цей сквер має потенціал своєрідної точки тяжіння для мешканців сусідніх будинків, а також перехожих як місце для проведення тихого та активного відпочинку”, – зазначив він.

За його словами, наразі розпочинається робота над розробкою концептуальних проєктних рішень яка триватиме від початку вересня до кінця листопада. Проєктні роботи проводяться без залучення бюджетних коштів.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button