Пригоди

Вночі російські окупанти атакували портову інфраструктуру Дунаю на Одещині, постраждали 6 людей

Внаслідок атаки зруйновано ангар із зерновими та резервуари для збереження вантажів

Цей материал також доступний

В ніч на 24 липня російські окупанти вчергове вдарили по Одеській області, атакувавши портову інфраструктуру Дунаю. Внаслідок атаки зруйновано ангар із зерновими та резервуари для збереження вантажів, про що повідомив голова Одеської обласної військової адміністрації Олег Кіпер.

“Російські терористи вчергове атакували цієї ночі Одеську область. На цей раз під прицілом портова інфраструктура р. Дунай. Чотири години росіяни атакували порти дронами “Shahed-136″. Три дрони знищили наші сили ППО”, – йдеться в повідомленні.

Внаслідок влучання зруйновано ангар із зерновими, пошкоджено резервуари для збереження вантажів. В одному із технічних приміщень здійнялася пожежа, її ліквідували. Також постраждали шестеро людей.

“До лікарні області госпіталізували чотирьох поранених, один з яких – у стані середнього ступеня тяжкості, ближче до тяжкого. Лікарям вдалося стабілізувати пацієнта. Інші троє – з легкими осколковими пораненнями та забоями тіла. Всім була надана медична допомога в повному обсязі”, – йдеться в повідомленні.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button