СуспільствоТема дня

"Останнє попередження", - Арахамія закликав чиновників обмежити витрати

Нардепи відреагували на скандали із закупівлями

Цей материал також доступний

Верховна Рада розглядає можливість обмежити непріоритетні витрати місцевої влади, про що зазначив голова фракції “Слуга народу” в парламенті Давид Арахамія у своєму зверненні до очільників міст, чиновників місцевого самоврядування та всіх інших осіб, відповідальних за процедури закупівель у державі.

«У суспільстві назріває дуже серйозне невдоволення вашими діями. Пов’язано це з пріоритетами, які ви обираєте під час здійснення закупівель. Усі ці історії про барабани, стадіони, люксові овочерізки, перекладання бруківки, там, де вона не в такому жахливому стані, значною мірою дестабілізують суспільство, яке живе непростим життям, примудряючись не просто виживати, але ще й волонтерити, донатити на армію та зберігати оптимістичний погляд на майбутнє.

Я вже мовчу про сигнали, які ми отримуємо із фронту — наші захисники просто шоковані цими новинами», – зазначив нардеп.

За його словами, народні депутати вже активно обговорюють ідею обмеження розпорядження цими коштами, але зупиняє їх лише одне.

«Коли ми це зробимо, ви почнете голосно кричати про «напад на децентралізацію», що «влада атакує місцеве самоврядування» та поширювати інші схожі меседжі. Саме тому я вирішив опублікувати цей пост.

Вважайте це останнім попередженням. Якщо ви не зупинитесь, не припините витрачати гроші на предмети не першої необхідності, на те, що аж ніяк не наближає нас до перемоги, то парламент внесе законодавчі обмеження на період воєнного стану. Думайте», – додав він.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button