Пригоди

Мешканка Миколаєва вкрала у сестри сережки та ледь не "загриміла" через це в тюрму

"Обвинувачена свою провину визнала повністю", - сказано у вироку

Цей материал також доступний

В червні 2023 року Корабельний районний суд міста Миколаєва виніс вирок місцевій мешканці, яка обікрала власну сестру.

В ході розгляду справи суд встановив, що 5 грудня 2021 року Анастасія В., перебуваючи на законних підставах вдома у своєї сестри, таємно викрала з її кімнати належну останній золоту сережку вартістю 876 грн, після чого скрилася з місця вчинення злочину.

Через кілька днів, а саме 12 грудня 2021 року, обвинувачена, перебуваючи на законних підставах вдома у сестри, діючи повторно, викрала з її кімнати належну останній золоту сережку вартістю 506 грн, після чого скрилася з місця вчинення злочину, розпорядившись викраденим майном на власний розсуд.

В ході судового засідання обвинувачена свою провину у вчиненні інкримінованих їй кримінальних правопорушень визнала повністю, підтвердила встановлені судом обставини.

Вивченням особистості обвинуваченої встановлено, що вона повнолітня, неодружена, має середню спеціальну освіту, не працює, на обліку у лікаря-нарколога та лікаря-психіатра не перебуває, за місцем проживання характеризується посередньо.

Суд визнав Анастасію винною в крадіжках, остаточне покарання (у вигляді позбавлення волі строком на два роки) визначене шляхом поглинення менш суворого покарання більш суворим.

На підставі статті 75 КК України, обвинувачену звільнено від відбування покарання з випробуванням, встановивши іспитовий строк тривалістю один рік.

Також вирішено стягнути з обвинуваченої на користь держави судові витрати в розмірі 686,48 грн.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button