Пригоди

На мості у Миколаєві зіткнулися три автомобілі: п'ятеро постраждалих

Поліцейські з’ясовують усі обставини автопригоди

Цей материал також доступний

14 травня 2023 року на Одеському шосе (у мкрн Варварівка, на в’їзді на міст через Південний Буг з її боку) сталася дорожньо-транспортна пригода за участі автомобілів Renault Thalia, ВАЗ 2115 (LADA Samara) та вантажівки (сідельного тягача Freightliner).

Внаслідок зіткнення транспортних засобів водій Renault та троє його пасажирів віком від 25 до 30 років отримали тілесні ушкодження. Також постраждав 79-річний водій ВАЗ. Потерпілих із різними ступенями тяжкості доставили до медичних закладів, – зазначили в поліції.

Слідчі кваліфікували подію за ознаками кримінального правопорушення, попередньо, ч.1 ст.286 ККУ «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами». Санкція статті передбачає покарання до трьох років обмеження волі.

Сідельний тягач виїжджав на Варварівський міст із вул. Веселинівській. На момент виїзду його почала обганяти «Лада». При обгоні «Лада» вискочила на зустрічну смугу, де зіткнулася з «Рено», який їхав у зустрічному напрямку. Після зіткнення “Ладу” відкинуло на фуру, – повідомили «Новини-N».

Автомобілі, що зіткнулися, зайняли практично всю проїжджу частину при виїзді на міст. Вільною залишається лише одна вузька смуга, якою поліцейські здійснюють рух у реверсивному режимі. Через це утворилися величезні затори в обох напрямках.

Всі три автомобілі зазнали значних механічних пошкоджень.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button