Суспільство

"І нехай здійсниться правосуддя", - Сєнкевич про необхідність створення українського "Моссаду"

Мер Миколаєва впевнений, що суспільство дозріло і вже має запит на створення такого спецпідрозділу

Цей материал також доступний

Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич виступив за створення спеціального підрозділу Головного управління розвідки, подібного до ізраїльського “Моссаду”, який і після війни буде знищувати росіян, які брали участь у вторгненні в Україну. Так він прокоментував відео з розстрілом окупантами українського військового за слова “Слава Україні”.

“…Я впевнений, що суспільство дозріло і вже має запит на створення спеціального підрозділу ГУР, подібного до Моссаду. Думаю, що сьогодні керівництвом держави публічно повинно бути ініційовано створення такого загону, який зараз і після війни буде фізично знаходити і знищувати тих росіян, які вирішили вбивати українців, ступивши на нашу землю. Нехай кожен з них розуміє, що ми усіх їх знайдемо – по реєстрах, по списках, по відео, по телефонах – де б вони не були, в якій країні б не сховались.

Не здохнете на війні – знищемо після неї. Кожного рашиста, який візьме в руки зброю і вирушить до України. Недивлячись на секретність такого підрозділу, його особового складу, фінансування, я впевнений, що створення повинно стати публічною подією. І нехай здійсниться правосуддя, хоч би загинув світ”, – сказав Сєнкевич.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button