Пригоди

Масована атака: російські окупанти знову запустили ракети по Україні

Уже є влучання в об'єкти високовольтної інфраструктури

Цей материал також доступний

Уранці в п’ятницю, 10 лютого, російські окупанти здійснили масові пуски ракет великої дальності по об’єктах цивільної критичної інфраструктури.

Як повідомляє “Укренерго”, є влучання на кількох об’єктах високовольтної інфраструктури у східному та західному, південному регіонах, що призвело до перебоїв з електропостачанням у деяких областях.

“Також уночі росіяни атакували енергетичну інфраструктуру дронами і ракетами, спрямовуючи їх на електростанції та об’єкти системи передачі”, – сказано в повідомленні.

У Києві та в низці інших міст уже пролунали вибухи – працює протиповітряна оборона.

Це вже 14-та за рахунком масована ракетна атака на об’єкти енергетики нашої країни.

Також зазначається, що Повітряні сили Збройних сил України на світанку збили п’ять крилатих ракет “Калібр” і п’ять дронів Shahed.

“Застосовано сім дронів-камікадзе Shahed-136/131 зі східного узбережжя Азовського моря і шість крилатих ракет морського базування “Калібр” з російського фрегата в Чорному морі”, – ідеться в повідомленні Повітряних сил ЗСУ.

Також окупанти завдали масованого удару зенітними ракетами С-300 з районів Бєлгорода (Росія) і Токмака (окупована територія Запорізької області).

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button