Пригоди

У Миколаєві квартирант побив орендодавця до втрати свідомості через крадіжку телефону

Правоохоронці отримали повідомлення про те, що у 40-річного чоловіка вкрали його особисті речі та документи.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції у Миколаївській області.

Прибувши на виклик, у домоволодінні поліцейські виявили побитого чоловіка в несвідомому стані, як згодом з’ясувалося, господаря будинку.

“Правоохоронці встановили, що тілесних ушкоджень 48-річному потерпілому завдав його квартирант і водночас заявник за фактом крадіжки. Зловмисник орендував у потерпілого кімнату, що вони вирішили відсвяткувати. Під час розпивання спиртних напоїв квартиранту здалося, що господар викрав його мобільний телефон та документи. Щоб повернути своє майно, зловмисник побив чоловіка, а сам пішов до сусіда викликати поліцію за фактом крадіжки майна”, – Сказано в повідомленні.

Фігуранта правоохоронці доставили до райвідділу поліції, де слідчі затримали його в порядку ст. ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За погодженням із прокуратурою затриманому повідомили про підозру за ч. 1 ст. 1. 121 КК України “Умисне тяжке тілесне ушкодження”. Санкція статті передбачає покарання до восьми років ув’язнення. Найближчим часом суд обиратиме запобіжний захід підозрюваному.

Постраждалий перебуває у лікарні. Слідство продовжується.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button