Пригоди

Прихильнику "русского мира" в Миколаївській області загрожує вісім років в'язниці

Повідомляють у ГУ НП у Миколаївській області

Цей материал також доступний

Мешканцю Первомайського району, який свідомо поширював і підтримував збройну агресію Росії проти України шляхом публікації відповідних матеріалів на своїй сторінці в соціальній мережі, повідомили про підозру, йому загрожує до восьми років ув’язнення.

Про це повідомляють у ГУ НП у Миколаївській області.

Протиправні дії прихильника “русского мира” викрили слідчі Первомайського районного відділу поліції разом зі співробітниками УСБУ в Миколаївській області.

“Під час досудового розслідування правоохоронці встановили, що 38-річний мешканець смт Врадіївка у вересні та жовтні минулого року, використовуючи заборонену соціальну мережу, підтримував і розповсюджував на своїй сторінці матеріали, які містять виправдання, визнання правомірними дії країни-агресора”, – ідеться в повідомленні. у повідомленні.

За місцем проживання зловмисника поліцейські провели санкціонований обшук, під час якого було виявлено та вилучено комп’ютерну техніку та мобільний телефон, у яких містилися докази злочинної діяльності.

Слідчі райвідділу поліції за процесуального керівництва Першотравневої окружної прокуратури повідомили чоловіку про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 і ч.3 ст. 436-2 Кримінального кодексу України “Виправдання, визнання правомірною, заперечення збройної агресії Російської Федерації проти України, глорифікація її учасників”.

4 лютого Первомайський міськрайонний суд обрав фігуранту запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб із можливістю внесення застави в сумі 214 тисяч 720 гривень.

За скоєне зловмиснику загрожує до восьми років позбавлення волі з конфіскацією майна. Наразі слідство триває.

Прихильник

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button