Суспільство

Навчальні заклади в Миколаївській області отримали 605 планшетів

Про це повідомили у Миколаївській ОВА

Цей материал також доступний

У п’ятницю, 3 лютого, завдяки міжнародній компанії ASBISc Enterprises учням і вчителям двох закладів Миколаївської області передали 605 Apple iPad. Частину планшетів було передано в обласну установу, іншу – в міську. Про це повідомили в Миколаївській ОВА.

У межах пілотного проєкту сучасні девайси з повним комплектом навчальних програм, затверджених Міністерством освіти і науки України, розподіляють серед 12 навчальних закладів України.

Передали пристрої в заклади начальник Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім, народний депутат України Сергій Бабак, голова громадської організації “7Fields” Оксана Волжина та заступник начальника ОВА Олександр Трайтлі.

Віталій Кім зазначив, що реалізація такого проєкту в Миколаївській області дасть змогу учням здобувати сучасну та якісну освіту.

“Радий, що наша область одна з перших долучилася випробовувати технології. Це перша партія планшетів, але якщо все буде добре, до цього приєднаємо всю Миколаївщину”, – сказав він.

Зі свого боку Сергій Бабак наголосив на важливості розвитку освіти в найбільш постраждалих областях.

“Наше з вами завдання допомагати дітям будувати своє майбутнє. Тому соціально відповідальний бізнес нам у цьому допомагає і підтримує освіту дітей”, – додав він.

Також Оксана Волжина розповіла, що кожен планшет забезпечений протиударним склом і чохлом. Це дасть змогу продовжити термін використання гаджетів.

Додамо, що реалізація цього проєкту стала можливою завдяки співпраці міжнародної компанії ASBISc Enterprises, Комітету Верховної Ради України з питань освіти, науки та інновацій, Міністерства цифрової трансформації України, Міністерства освіти і науки України та НГО “7Fields”.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button