ПригодиТема дня

Суд оштрафував викладачку ліцею в Корабельному районі, яка побила свою підопічну

Штраф склав 510 гривень

Цей материал також доступний

У січні 2023 року Корабельний районний суд міста Миколаєва ухвалив вирок щодо викладачки професійного ліцею будівництва та сфери послуг (колишнього училища №25) Людмили Г., яка побила свою підопічну.

Як сказано в документі, 10.12.2022 року приблизно о 22:00 жінка, яка є опікункою малолітньої, перебуваючи за місцем їхнього спільного проживання, завдала дитині не менше ніж 20 ударів пластиковою хлопавкою, чим спричинила потерпілій тілесні ушкодження у вигляді численних синців в ділянці тулуба і кінцівок, що відносяться до категорії легких тілесних ушкоджень.

Справу розглядали без присутності сторін конфлікту. При цьому обвинувачена звернулася до суду із заявою, в якій визнала свою провину.

“Вирішуючи питання про призначення покарання обвинуваченій, суд враховує ступінь тяжкості вчиненого, яке відповідно до ст. 12 КК України є кримінальним проступком, відсутність тяжких наслідків, відсутність претензій з боку представника потерпілої до обвинуваченої, особу обвинуваченої – раніше не судимої, яка позитивно характеризується з місця проживання.

Обставинами, що пом’якшують покарання обвинуваченої, суд враховує повне визнання вини, щире каяття у скоєному, відсутність тяжких наслідків від злочинних дій обвинуваченої та матеріальних претензій з боку представника потерпілої, активне сприяння обвинуваченої в розкритті злочину. Обставини, що обтяжують покарання обвинуваченої, відсутні”, – сказано у вироку.

У підсумку, суд оштрафував Людмилу Г. на 510 гривень.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button