Пригоди

У Миколаєві начальник локомотивного депо з подільниками вкрали понад 70 тисяч літрів дизпалива

Загальний збиток від таких дій склав 1,8 млн грн

Цей материал також доступний

Правоохоронці завершили досудове розслідування щодо працівників “Укрзалізниці”, які завдали акціонерному товариству збитків на 1,8 мільйона гривень, про що повідомляє відділ комунікації поліції Миколаївської області.

“Наразі за свої протиправні дії 44-річному екскерівнику локомотивного депо та його двом підлеглим загрожує до дванадцяти років позбавлення волі з неможливістю обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю строком до трьох років та конфіскацією майна. Під час досудового розслідування правоохоронці встановили, що фігуранти, діючи у складі організованої злочинної групи, зловживаючи своїм службовим становищем, розтратили понад 70 тисяч літрів дизельного пального, що належить акціонерному товариству “Укрзалізниця”, шляхом передачі на користь третіх осіб. Унаслідок таких дій фігуранти завдали збитків акціонерному товариству на суму 1,8 млн грн”, – ідеться в повідомленні.

Слідчі слідчого управління обласної поліції за оперативного супроводу поліцейських управління стратегічних розслідувань у Миколаївській області під процесуальним керівництвом Миколаївської обласної прокуратури повідомили чоловікам про підозру за ознаками злочину, передбаченого ч. 5 ст. ст. 5 цього Кодексу. 191 КК України “Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем, вчинене організованою групою”.

Наразі слідчі закінчили розслідування та скерували кримінальне провадження до Миколаївської обласної прокуратури, яка скерувала обвинувальний акт до суду для розгляду по суті та ухвалення рішення відповідно до норм чинного законодавства.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button