ПригодиСтаттіТема дня

Герої не вмирають! Рідні не можуть повірити в загибель юного воїна з Корабельного району

Випускнику школи №29 Максиму Римбаловичу 8 лютого виповнилося б 22 роки

Цей материал також доступний

“Дуже важко повірити і прийняти втрату знайомої тобі людини. А якщо це учень, у якого ти була класним керівником, з жахом чути про те, що він загинув.
Максим Римбалович пішов захищати нашу Неньку від проклятої орди. І його вбили під Бахмутом.

Неможливо змиритися з втратою молодої людини, яка не встигла пізнати життя. Ця втрата важка для нас усіх. Він був чуйним і душевним, нехай земля йому буде пухом. Ми будемо сумувати. Мої щирі співчуття рідним Максима. Нехай спочиває з миром! Вічна пам’ять Герою”, – написала в соціальній мережі “Фейсбук” колишня класна керівниця юнака Анна Сілкіна.

Максим Римбалович народився 8 лютого 2001 року. З першого по 11 клас (випускник 2018 року) навчався в Миколаївській школі №29 (тепер це гімназія №29), розташованій у Корабельному районі.

“Він був дуже скромною, тихою, спокійною, добродушною і порядною людиною. 22 – 23 січня Максим загинув під Бахмутом. Про це ми дізналися від його родичів. Ховати нашого героя будуть у Корабельному районі, але поки тіло його не можуть забрати зі сходу країни – там зараз тривають бої”, – розповіла директорка гімназії №29 Лариса Грицюк.

Максиме, пам’ятаємо тебе і будемо пам’ятати завжди! Добрий, сором’язливий, душевний, чуйний юнак, вічна тобі пам’ять! Спасибі, тобі, що захищав нас і нашу Україну! Героям Слава! Захищай нас із небес, будь нашим ангелом-охоронцем!!! Будемо пам’ятати, не пробачимо!!!”, – написала в соцмережі директор навчального закладу.

“Світла і вічна пам’ять нашій дитині, нашому захиснику, нашому герою. Царство небесне тобі, Максиме. У нашій пам’яті ти назавжди залишився чуйним і добрим хлопцем, завжди готовим прийти на допомогу. Щирі співчуття рідним, близьким, друзям. Слава нашому лицареві світла і добра“, – додала Світлана Распітін.

Складно уявити горе, що розбиває серця рідних загиблого. Бабуся Максима по матері – 
Ніна Конрад
– досі не вірить, що її онука немає серед живих. Вона пише у “Фейсбук”:

“Звертаюся до тих, хто вижив у Бахмуті 22 – 23 січня. Може, хтось бачив, може, він живий, може, з кимось переплутали. Він один у мами, він має жити. Римбалович Максим, 21 рік. Мій онук.

Я все ще сподіваюся, що він живий“.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button