Суспільство

Учням Миколаєва та Галицинівської громади подарували планшети та шкільні набори

Завдяки цьому школярі зможуть долучатися до онлайн-уроків

Цей материал також доступний

Учням міста Миколаєва, а також Баштанської та Галицинівської територіальних громад передали 470 цифрових планшетів і 500 шкільних наборів у межах Програми екстреного реагування SOSДіти, наданих партнерською організацією SOS Kinderdorf.

Частину з них уже роздали сім’ям із дітьми, які найбільше потребували підтримки під час війни, про що повідомляє прес-служба Миколаївської міської ради.

Завдяки новим електронним пристроям школярі зможуть долучатися до онлайн-уроків. Крім того, до канцелярського набору увійшло все необхідне, що потрібно дитині в школі: шкільні зошити, упаковка офісного паперу, олівці, ручки, фломастери, акварельні та гуашеві фарби, блокноти, палітра з альбомом для малювання, а також пластилін, набори кольорового картону. паперу, ножиці, лінійки, чинка, гумка, клей тощо.

Планшети та шкільні набори отримують діти, які мають проблеми з доступом до освітнього процесу через відсутність необхідного технічного обладнання. Розподіл допомоги серед миколаївських родин з дітьми, які найбільше її потребують, здійснюється через Службу у справах дітей Миколаївської міської ради, Миколаївський міський центр соціальних служб та адміністрації районів. З організацією видачі допомоги в Баштанській та Галицинівській територіальних громадах допомагають відповідні місцеві адміністрації.

Нове обладнання та шкільне приладдя миколаївським школярам передали німецькі партнери SOS Kinderdorf Deutschland та благодійники МБО БФ “СОС Дитячі містечка”.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button