Пригоди

Жителю Миколаївщини загрожує 3 роки в'язниці за виправдання дій російських окупантів

Йому вже повідомили про підозру

Цей материал також доступний

Житель Первомайського району публічно виправдовував і підтримував збройну агресію військових формувань Росії проти України, про що повідомили в Головному управлінні Національної поліції в Миколаївській області.

“Протиправні дії шанувальника “русского мира” викрили слідчі Первомайського районного відділу поліції разом зі співробітниками Управління Служби безпеки України в Миколаївській області. Під час досудового розслідування охоронці порядку встановили, що 43-річний фігурант у вересні минулого року, перебуваючи в публічному місці та будучи достовірно обізнаним про реальні події повномасштабного вторгнення ворога на території нашої країни, виправдовував, визнавав правомірними дії держави-агресора”, – ідеться в повідомленні.

Наразі слідчі райвідділу поліції за процесуального керівництва Першотравневої окружної прокуратури повідомили чоловіку про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 1 Закону. 436-2 Кримінального кодексу України “Виправдання, визнання правомірною, заперечення збройної агресії Російської Федерації проти України, глорифікація її учасників”. За скоєне зловмиснику загрожує до трьох років позбавлення волі.

Продовжується досудове розслідування.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button